DriveNow carsharing
DriveNow_Stockholm_Fleet_förminskad

DriveNow Stockholm säger hejdå.

31 oktober 2018

Ett stort tack!
 

Stort tack för nästan 3 fantastiska år med DriveNow i Stockholm. Vi är väldigt ledsna över att lägga ner DriveNow i Stockholm redan i slutet av denna månaden. Sista dagen du kan använda våra bilar är den 31 oktober.

Tyvärr lyckades vi inte övertyga tillräckligt många kunder att använda vår tjänst i Stockholm, även höjda kostnader för trängselskatt och parkeringsavgifter har lett att vi inte lyckats nå de mål som krävs för att hålla igång DriveNow i Stockholm.

Men tillsammans har vi varit med om mycket! Hösten år 2015 lanserade vi DriveNow i Stockholm med en flotta av 250 bilar och 4 modeller. Sen dess…

  • välkomnade vi innovativa BMWi3 och sportiga BMW 2 Cabriolet våren 2016,
  • sparade vi över 2500 co2 utsläpp som motsvarar 15 600 träd med vår BMW i3a,
  • spenderade vi 305 000 timmar tillsammans på Stockholms gator,
  • körde vi totalt 6 500 000 km med våra DriveNow-bilar.


Vi är väldigt stolta och glada över vad vi tillsammans med er åstadkom som bildelningspijonärer.

En del kunder kontaktade oss efter vi gick ut med nyheten om nedläggningen och vi har goda nyheter till dig: Du kan fortfarande använda tjänsten andra Europeiska städer.​

Hur funkar det?

Med ditt DriveNow-konto kan du fortfarande använda DriveNow i alla 12 DriveNow städer som t.ex Köpenhamn, Berlin och München.

För att säkerställa att du kan fortsätta använda tjänsten så kommer du från och med den 1 november bli kund till DriveNow GmbH & Co.KG (DriveNow i Tyskland). Du kan logga in i appen  eller besöka vår hemsida  och Mina sidor  med ditt användarnamn och lösenord som vanligt. Om du motsätter dig detta kan du skicka ett mail till kundservice@drive-now.se senast 28 oktober 2018.

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss på kundservice@drive-now.se. Mer information hittar du här.

Ännu en gång vill vi vill tacka våra kunder för att ni funnits med oss i nästan 3 år och välkomnat vår unika tjänst till era liv. Det har varit ett nöje att få ta del av era DriveNow upplevelser: allt från körningar till jobbet, flygplatsen, stan eller dagsutflykter med familj och vänner.